13/9/2011 - 15:07h - laMalla.cat

Comença el nou curs a l’Escola de Música del Gironès

Cantata__foto_aleix_clari__


El curs 2011-2012 va començar ahir a totes les aules de l’EMG, amb 1.120 alumnes repartits en 18 municipis de la comarca del Gironès; un creixement d’un 17% (163 alumnes) respecte el curs anterior.

Aquest curs s’inicia amb tota normalitat, després de les modificacions del nou calendari escolar i amb la propera obertura, el mes d’octubre, d’una nova aula de l’EMG a Sant Gregori, la 19a de l’Escola de Música del Gironès. Tot i els efectes de la crisi econòmica, l’EMG ha tingut un important creixement, amb 200 matriculacions. Aquest fet mostra, un any més, la consolidació del model d’escola arreu de la comarca i l’aposta decidida dels pares i mares per un projecte nascut amb la intenció d’oferir un ensenyament musical de qualitat als nens i nenes de tots els municipis.

El curs s’inicia amb la consolidació de les agrupacions de l’EMG nascudes en els últims dos cursos: la Jove Orquestra del Gironès (JOG) amb seu a Fornells de la Selva; l’Escola de Guitarres del Gironès (EGG) amb seu a Celrà; l’Escola de Cobla i Tradicional (ECOT), amb seu a Sant Julià de Ramis; i les dues seccions de la Coral Interval a Cervià de Ter i Vilablareix.

Per últim, l’EMG continua amb la seva consolidació dins les xarxes socials a Internet, com Twitter, Facebook i Youtube, apropant encara més la música als i les joves i construint una escola 2.0 preparada pels reptes de futur.

Comentaris