6/4/2011 - 19:10h - laMalla.cat

Barça i Madrid, igual de lamentables

Cada vegada em fa més gràcia veure com s'enganyen mútuament els periodistes del Barça i del Madrid, són igual de fanàtics i no veuen més enllà de la bufanda que llueixen, sense cap tipus de pudor ni rubor periodístic. Fa 5 mesos el Madrid va forçar dues grogues en el matx de Lliga de Campions davant de l'Ajax. La pressió periodística, sobretot des de Barcelona, va ser tant gran que els blancs van ser sancionats fins i tot per la UEFA, tot i que reglamentariament no van incomplir absolutament res. I dissabte el Barça a Villareal?,  ningú critica això??? Valdés i Busquets van forçar la groga per no perdre's, i arribar nets, al clàssic davant del Madrid. Més d'un periodista de Barcelona va afirmar amb rotunditat que Pep Guardiola (Déu nostre senyor per alguns) no faria mai quelcom així, doncs mira per on, no han trigat ni mig any en fer-ho i encara amb més mala llet. Víctor Valdés va arribar a simular una lesió. Crec que això tampoc és digne d'un club molt senyor.
En fi, que els que no som, afortunadament, de cap d'aquests super-equips cada dia riem amb més força perquè l'únic que intenten les seves tropes mediàtiques és enganyar al personal, sort que nosaltres som més intel•ligents que vosaltres.

‘Bromes Futbolístiques'

Aquest planeta Futbol cada cop està més esbojarrat. Escolto amb incredulitat que Espanya s'està plantejant disputar la Copa Amèrica. Una competició que tradicionalment convida a una selecció que no pertany a la Conmebol. En aquest cas havia de ser el Japó però per culpa de la catàstrofe natural patida han hagut de renunciar a prendre'n part. Baixa que obre la porta a d'altres seleccions i Ángel Villar, president de la Federació espanyola, ja ha manifestat que li encantaria poder disputar la competició. Extrem que els jugadors no crec que comparteixin, i més perquè pràcticament es quedarien sense vacances. Situació que ja viuran l'any vinent amb la disputa de l'Europeu, el següent amb la Copa Confederacions del Brasil i un any després per culpa del Mundial del 2014. Pel bé del nostre futbol i dels seus èxits del futur, millor que vagi Costa Rica o els Estats Units a la Copa Amèrica i no els Campions del Món que aquest any s'han guanyat el dret a reposar el màxim de temps possible.

Comentaris
  1. Avatar
    Teresa diu:

    El que es lamentable es la rabia que tens al Barça... Obsessio!!!

    07/04/2011 - 21:25h