10/2/2011 - 17:58h - laMalla.cat

Cesc al Barça NO, sius plau!

Els mitjans de comunicació de casa nostra ja comencen a parlar de la possibilitat que Cesc Fàbregas no acabi fitxant pel FC Barcelona degut a la poca inversió que té prevista fer el Barça en el mercat d’estiu. La xifra que ha sortit a la llum pública són 40 milions d’euros i per aquesta quantitat està claríssim que el del Maresme no sortirà de l’Arsenal. Espero i desitjo que aquest jugador no acabi fitxant pel FC Barcelona perquè si això passa podem estar davant 10 anys de monopoli culé a la lliga i a la resta de competicions. Cesc és el Xavi del futur i tinc la sensació que millorat amb més gol que el de Terrassa. Per tan als que ens agrada l’emoció necessitem que el Madrid es torni boig i es planti a Londres amb 60-70 milions d’Eurus per fitxar el capità de l’Arsenal. Si els blancs aconsegueixen aquesta contractació crec que podríen començar a plantar cara al FC Barcelona. Un mig del camp amb Xabi Alonso, Cesc i Özil podria competir de tu a tu amb el del Barça n’estic convençut. I els que ja estem una mica farts de l’hegemonia aclaparadora barcelonista doncs ens aniria d’allò més bé. Necessito amb urgència que els partits tornin a tenir emoció i amb aquest Barça això és gairebé impossible. Ja saps quin és el guió i també el resultat final abans que comenci. Entenc que els culers no voleu que res canviï però la resta ja comencem a tenir ganes d’un canvi de rumb que la veritat és molt difícil que es produeixi en els pròxims mesos. De fet aquest any crec que els blaugrana tornaran a fer història guanyant les tres competicions. No sé si Cesc anirà al Madrid, el Chelsea també busca un migcampista creatiu amb urgència i ja coneixem a Abramovitx que no li tremola la cartera, al contrari sembla que li pesa massa i la de buidar i força cada cop que s’obre el mercat de fitxatges. La conslusió final és que Cesc no ha de fitxar pel Barça, si no ho tenim pelut!

Comentaris
 1. Avatar

  estic d'acord amb la falta d'emoció i la supremacia massa bèstia per a nosaltres, els culers, però... que s'ho endugui el madrid tampoc!! què hi guanyeu així la resta d'equips?

  10/02/2011 - 20:02h
 2. Avatar
  Dani Balaguer diu:

  emoció a la lliga? matèria primera per trencar amb una supremacia?...

  10/02/2011 - 20:05h
 3. Avatar
  Santi diu:

  Respecto la teva opinió, Dani, i la puc entendre per molts motius, entre d'altres pels teus colors, però naturalment com a culer, hi estic en absolut desacord. Cesc al Barça, es clar que sí. El problema del monolopi del qual tu parles és real, però no ha de ser el FC Barcelona qui renunciï a fer l'equip dels millors.

  11/02/2011 - 07:52h
 4. Avatar
  dowayo diu:

  Cesc ja ha rebutjat jugar al Madrid en tres ocasions, no l'interessa. El Chelsea sí és una possibilitat real però el més probable és que el jugador deixi avançar el seu contracte, que acaba el 2014, per anar al Barça. El 2013 ja es podrà fitxar a meitat de preu, i és el moment ideal perquè prengui el relleu d'un Xavi que ja tindrà 33 anys. Paciència.

  11/02/2011 - 11:34h