21/3/2011 - 19:17h - laMalla.cat

Inici decebedor de Pedrosa

No li tinc mania, ni ràbia ni res que s’assembli però si que considero que Dani Pedrosa no treu suficient profit al seu potencial. Gairebé sempre té algun problema o molèstia que acaben amb les opcions del Català.

Aquest cap de setmana tenia la millor moto a Qatar però tampoc ha estat capaç de batre a Jorge Lorenzo. Segons el de Castellar del Vallès tenia unes molèsties molt fortes a la mà. Sigui com sigui Pedrosa haurà acabat el primer Gran Premi de l’any molt tocat. Li ha passat la mà per la cara el seu nou company d’equip: Casey Stoner que ha rodat més ràpid que ell al llarg dels 4 dies i també pràcticament al llarg de la pretemporada. I per si això no fos poc el seu gran rival i també enemic Jorge Lorenzo l’ha superat amb una moto que en entrenaments anava gairebé un segon pel volta més lenta que la Honda. Sens dubte un inici decebedor per a Pedrosa que insisteixo crec que necessita un canvi d’entorn. Ja fa temps que penso que fins que no es deslligui de l’Alberto Puig no tornarà a ser Campió del Món i no s’estrenarà en MotoGP.

Territori Márquez

En canvi en Moto2 a final de temporada tots ens riurem i molt a gust de la caiguda de Marc Márquez a Qatar. La mala sortida el va obligar a forçar més del compte i a perdre el control. Que ningú es desesperi perquè estic convençut que el Marc lluitarà pel títol. En la primera sessió d’entrenaments va acabar segon, demostrant que és un súper campió només a l’alçada dels més grans d’aquest esport. Bradl, Ianonne i Simón seran els únics rivals del cerverí per ser Campió. A Jerez ja veureu com es refarà i guanyarà el Gran Premi i es ficarà de ple en la lluita pel Mundial.

I la cilindrada petita només tindrà un candidat al títol l’alcoià Nico Terol que si no cau i té alguna lesió de gravetat, que esperem que no passi, no creiem que tingui cap problema per ser per primer cop Campió del Món de 125. A Qatar ja va guanyar amb una autoritat digna d’un Campió Mundial com acabarà sent.

Comentaris
  1. Avatar
    Jaume Gual diu:

    Ara que es veu que la RC212V no li dóna problemes, ara té dolors al braç... No sè si és mala sort o què, però quan no és una cosa, és l'altre... pobre... jo encara li dóno una bona temporada, cal esperar! Salut!!!

    23/03/2011 - 14:41h