16/2/2011 - 20:10h - laMalla.cat

La Gàl•lia dels barbuts

Per a una persona passional com jo és molt difícil d’entendre la situació actual del món de l’esport. Com pràcticament tots els àmbits de la vida, aquest es regeix pels calers, per la pasta, i els sentiments cada cop són més difícils de trobar. Però encara hi ha un petit reducte d’esportistes al nord-est de Barcelona que s’estimen el seu club per sobre de qualsevol cosa ,fins i tot per damunt dels diners. I ho estan demostrant a tot el món, partit a partit i entrenament rere entrenament.

Em refereixo als jugadors del BM Granollers, que tot i portar més d’un any i mig (i potser em quedo curt) sense estar al dia de les seves nòmines i primes s’estan deixant la vida a les pistes per intentar realitzar la millor campanya possible. L’any passat a Romania, en l’anada de les Semifinals de la Recopa d’Europa, molts d’ells ja m’havien explicat que no cobraven quan tocava, però no volien fer-ho públic per l’estima que tots els jugadors tenen per aquest club. No oblidem que la majoria de jugadors s’han format en aquesta fàbrica, la millor de l’estat i de les millors d’Europa pel que fa a la formació de jugadors d’handbol. Tots ells porten l’escut ben gravat al seu cor. En la situació actual el més fàcil seria deixar-se anar i més ara que l’equip és tercer de la classificació, una situació sense precedents en els darrers anys, des de la temporada 95-96 el Granollers no queda entre els 5 primers de la lliga.

Però no es conformen, ells encara volen més, han de demostrar que s’estimen el club i que ningú els pugui jutjar injustificadament pel fet de no cobrar. Que ningú oblidi que són jugadors d’handbol, no de Futbol o de Bàsquet; la majoria tenen un sou d’un treballador de classe mitja. Vaja, no sé vosaltres però jo no m’imagino en aquesta situació. Crec que servidor no seria capaç de reaccionar de la manera que ho estan fent aquests cracs. Ells ho tenen clar, això és el que pensa el vestidor: quantes més dificultats, més lluitaran, més treballaran i més demostraran el compromís amb el club. Són un exemple, no només en el món de l’esport si no en la societat actual.

Des d’aquest humil bloc vull manifestar públicament la meva admiració i el meu suport total a aquest grup humà del Fraikin BM Granollers que està demostrant com s’han d’afrontar aquest tipus de situacions. Només desitjo pel bé d’un club històric i que m’estimo profundament que la situació se solucioni i que aparegui algun mecenes o patrocinador important que pugui donar sortida a aquesta greu situació de crisi que podria acabar amb el primer club d’handbol fundat a Espanya. Esperem que això no passi però ara mateix s’ha d’estar preparat per a tot.

Granollers: Pit i Collons!

Comentaris
 1. Avatar
  Jaime ferrer ribas diu:

  Tots ells son esportistes per vocació i de diferents païssos. Tots mareixen un suport total com persones i com a jugadors. Tots estan recoltzats primer per les seves families i després........ Tots ells manifestan una estimació a la institució, per sobre de tot. Tots son treballadors d´aquest club i ara en cara mes. Tots estan patin aquestes adversitats sobrevingudes. Tot aixó trespassa fronteres. Tots els nostres respectes els gladiadors i patidors. Ara i sempre. Lluitem amb ells. Pit i cullons.

  17/02/2011 - 09:30h
 2. Avatar
  Jesús diu:

  Totalment d'acord amb l'article i amb el comentari precedent, tenim que fer recolçament total e incondicional a aquest club i fer una crida a les administracions perque facin alguna cosa, sigui com sigui, pero ja !!. Força Granollers !! PIT I COLLONS !!

  18/02/2011 - 09:54h