" />

19/2/2010 - 06:22h - laMalla.cat

Aznar i 'el dit de Déu'

El 'dit de Déu', segons la Bíblia, havia escrit els manaments gravats sobre pedra que va rebre Moisès. El dit de Galileu, exhibit públicament a un museu de Florència, es presenta com "el dit de la ma il·lustre que va recórrer els cels i va assenyalar la immensitat de l'espai". El dit d'Aznar, mostrat aquest dijous a un grup de joves que l'increpaven a una universitat asturiana, potser no passarà a la història com a símbol de poder o de saviesa, però sí que queda com a registre gràfic del tarannà que gasta president de la FAES i president d'honor del Partit Popular.

José María Aznar sembla entestat en seguir demostrant que no suporta haver passat a la reserva. Ni a la reserva del seu partit ni a la reserva del país. Naturalment, ell ho explica d'una altra manera. "Alguns no poden viure sense mi", va dir per donar pas als aplaudiments de la claca de 'Nuevas Generaciones'. 

Cada mostra de naturalitat que exhibeix l'expresident del Govern central explica, almenys en part, per què Mariano Rajoy està a l'oposició des de l'any 2004. És com una mena de maledicció. Una vegada més, els gestos del seu antecessor juguen una mala passada a l'actual líder del PP. No és d'extranyar que, un cop difoses les imartges de l'altíssim gest digital aznarià, el portaveu oficial del partit, Estéban González Pons, s'hagi afanyat a fer unes declaracions intentant presentar l'expresident com una víctima d'atacs i insults. Però Aznar és com una hemeroteca vivent i la seva imatge pública li és perfectament fidel.

Comentaris
 1. Avatar
  Andrea diu:

  Aquest personatge és patètic. Al PP li convindria deslliurar-se'n

  20/02/2010 - 09:11h
 2. Avatar
  sad diu:

  sad

  20/02/2010 - 19:38h
 3. Avatar
  Menchu diu:

  És una mostra gràfica del que millor sap fer aquest personatge. I per extensió el PP. (Li dic personatge perquè un senyor no en fa de gestos barroers.)

  22/02/2010 - 19:59h