" />

25/5/2009 - 09:01h - laMalla.cat

Les paraules d'ETA, material de rebuig

Diu ETA, utilitzant com a tribuna el diari que se suposa que considera més “adequat”, que tindrà “una nova estratègia abans de l'estiu”. La història dels darrers anys està plena de comunicats, entrevistes i filtracions a través dels quals la banda terrorista trasllada les seves idees o moviments que vol comunicar a la societat basca i als governs d'Euskadi, Espanya o de França.

El paper dels mitjans de comunicació és informar i, per tant, és inevitable que aquests missatges ocupin espais destacats a portades digitals, informatius de ràdio i televisió o diaris de paper.  Però més enllà de ser la fotografia d'un determinat moment tàctic per part de l'organització o d'una part de l'organització (seria interessant saber i llegir què es pensa majoritàriament entre el  el col·lectiu de presos etarres que és la veritable base de la banda), aquestes informacions són material de rebuig.

Totes les opcions -també les que reclamen la independència d'Euskadi o qualsevol altre cosa- tenen sortida política dins de la democràcia. Prova d'això són els diputats que té la formació Aralar al Parlament basc fruit de les eleccions del dia 1 de març passat.

ETA viu dels titulars de premsa. Ja sigui per la seva acció terrorista o per la seva propaganda disfressada d'informació.

Comentaris
  1. Avatar
    Josu diu:

    Tens raó no són més que merda disfressada de salvadors de la pàtria. Fan fàstic.

    25/05/2009 - 21:04h