4/12/2009 - 17:14h - laMalla.cat

Tecnologia i evolució dels suports òptics

A la secció "Coses que no han passat mai però que molaria que passéssin", el periodista Toni Mata parla de tecnologia i de l'evolució dels suports digitals i òptics. I és que hi ha gent que enyora les velles cintes VHS com per exemple el poeta Lluís Buñuelo que acaba de publicar el llibre "Poemas magnéticos".


               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

Descarrega-t'ho aquí (amb el botó dret)

4/12/2009 - 16:59h - laMalla.cat

El cafè de l'ER

Us convidem a fer un cafè amb en Joan, l'Aldrià i en Ferran, una cooperativa d'arquitectes que tenen molt a dir sobre arquitectura...i sobre moltes coses més. Aquesta setmana un dels tres se'ns ha posat malalt, però segur que se'ls acut alguna cosa per a que també ell pugui dir la seva...


               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

Descarrega-t'ho aquí (amb el botó dret)

3/12/2009 - 19:28h - laMalla.cat

Gràcies a Talita hem estat molt a prop de Gerard Piqué!

En el marc de la presentació del calendari solidari de la Fundació Talita, els de l'ER hem estat una mica més aprop de Gerard Piqué. De moment hem parlat amb la mare, Montse Bernabéu. Això si, hem pogut parlar amb el President de la Fundació Talita, Miquel Viñas.

L'ER amb la Montse Bernabéu:


               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
  Descarrega-t'ho

Entrevista Miquel Viñas:


               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
  Descarrega-t'ho

3/12/2009 - 19:21h - laMalla.cat

Com preparar un còctel Margarita

El cocteler Fabio Sáez ens dona i ens fa una demostració pràctica de com preparar un dels cócktails clàssics: un margarita. Preparació: Barrejar tots els ingredients en una coctelera amb gel i servir en una copa de cócktail gelada amb la vora untada amb llima i sal. Decorar amb una rodanxa de llima. 

Ingredients:

- 2 unces de tequila blanc
- 1 unça de cointreau
- El suc d'una llima
- 1/2 unça de xarop de sucre


               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

Descarrega-t'ho aquí (amb el botó dret)

En Fabio fent el còctel!

3/12/2009 - 18:44h - laMalla.cat

Ets Únic?

Ja fa una mica més d’un mes que al nou espai que l’Obra Social de Caixa Sabadell ha estrenat a la capital del Vallès Occidental s’hi pot visitar una exposició que pinta molt i molt bé... Porta per nom “Ets Únic?”, i de fet la gent hi està acudint en massa. A dia d’avui ja l’han visitada més de 5000 persones. Per això hem convidat en Francesc Serratosa, assessor científic de l'exposició, professor d'Enginyeria Informàtica de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i especialista en Biometria.


               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

Descarrega-t'ho aquí (amb el botó dret)

3/12/2009 - 18:37h - laMalla.cat

Ruta per Premià de Mar amb Dani Pérez

L'actor, humorista, monologuista o "Sucedáneo" ens convida a fer un passeig romàntic i alhora que reivindicatiu per la població costanera de Premià de Mar. Començarem pel passeig marítim, després farem un volt pel casc antic i acabarem al port fent un aperitiu. No us la perdeu!


               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

Descarrega-t'ho aquí (amb el botó dret)

3/12/2009 - 18:28h - laMalla.cat

Segueix la preparació dels triatletes de l'ER!

Primera sessió dels triatletes, Franc Lluís i Jordi Cortinas, a les piscines Picornell per millorar tècnica i, bàsicament aprendre a nedar. Segueixen els entrenaments a través dels excel del nostre entrenador Farid Farhumand, fundador de MPT. Si voleu fer un triatló, ja ho sabeu www.miprimertriatlon.com.


               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

Descarrega-t'ho aquí (amb el botó dret)

3/12/2009 - 18:22h - laMalla.cat

Com tenir una conversa amb un boig dels animals?

A la secció Bojos pels animals, l'actriu i periodista Sara Loscos s'ha fixat un objectiu: facilitar l’entesa entre els bojos pels animals i els que no ho són.Per assolir-lo, ens facilita un seguit de pautes per tenir una conversa fluïda amb algú que té un animal domèstic i un que no. Per exemple, parlar de on vas treure l'animal o quin és el seu aspecte. Evitar treure el tema de l'edat.


               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

Descarrega-t'ho aquí (amb el botó dret)

3/12/2009 - 18:19h - laMalla.cat

Artesans Amateurs Professionals

A Amateurs Professionals, sempre preocupats per les necessitats dels nostres oients (i seguidors), solucionem un enorme problema que de seguida se'ns vindrà a sobre: ELS REGALS DE FABRICACIÓ PRÒPIA! A més descobrireu què passa quan li dones plastilina a la presentadora del programa!


               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

Descarrega-t'ho aquí (amb el botó dret)

3/12/2009 - 17:46h - laMalla.cat

Descobrim el Restaurant Koi Shunka

La unitat mòbil d'avui capitanejada pel gastrònom Llorenç Petràs es desplaça fins al carrer Copons, al restaurant japonès Koi Shunka,a escassos cent metres de l’afamat Shunka del carrer Sagristans, dels mateixos propietaris. Destaca, sobretot, per la seva barra, un escenari on podreu veure Hideki, quatre mestres sushi més i la resta de l’equip. L’espai és ampli, el servei és atent i intenta acostar-se als estàndards occidentals. La carta de vins (i la de sakes) és molt bona i l’encerta en una àmplia tria de blancs en barrica, que acompanyen amb solvència la cuina japonesa. Fa un any que està obert i és on hi havia el restaurant Odissea.


               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

Descarrega-t'ho aquí (amb el botó dret)