3/11/2008 - 16:05h - laMalla.cat

Benvinguts a l'Extraradi!

Benvinguts al bloc de l'Extraradi!

A partir del 3 de novembre ja pots explorar l'Extraradi a través de la xarxa. I és que el nou bloc del programa et donarà accés a tot allò que t'hagis perdut o t'hagi quedat pendent. Des d'entrevistes als nostres exploradors.

Pots sentir els programes emesos, complementar informació i sobretot FER COMENTARIS!

Explica i comenta tot allò que vulguis, sigui del programa o no. Perquè tu també pots ser un "explorador de l'Extraradi".

De moment, avui obrim el bloc i us presentem la majoria dels nostres exploradors. Properament ja tindreu fotos de tots ells. 

També teniu enllaços a les nostres altres plataformes: myspace, youtube, fotolog (amb foto diària), flickr (amb moltes més fotos) i el nostre twitter, al qual et pots subscriure per estar al corrent del que passa a l'extraradi minut a minut.

Explora l'Extraradi amb nosaltres! 

Comentaris
 1. Avatar
  Albert diu:

  Hola Olga. Hem estat molt contents de participar en el debat de "salvament a les discogràfiques". Tots sabem que les discogràfiques pssan per un moment fatídic i potser irretornable. Per aixó vam proposar la solució d'apadrinaments a través de la nostre web auamusic.com. En fi, aprofito per convidar a totes les bandes de música a donar-se d'alta i començar a buscar la financiació per gravar el seu disc en un estudi profesional i amb un productor de d'alt prestigi. Rebeu una forta braçda i felicitacions pel programa que feu. Albert

  04/11/2008 - 19:46h
 2. Avatar
  Minerva Sellés diu:

  Bona tarda, Només volia fer-vos arribar un petit comentari, ja que sempre, en aquestes èpoques de l´any, es parla dels Pessebres Vivents, i sempre, s´anomenen els mateixos pobles a les nostres terres catalanes. Hi estic totalment d´acord, però tambè crec que els pobles petits, que som els que necessitem que els mitjans de comunicació ens anomeneu més, estem una mica oblidats, i som els que tambè volem tindre èxit en aquest tipus d´activitats, tant com que l´any que ve poguem sortir anomenats sense haver de dir res a ningú, simplement pel fet de que ens hem guanyat un renom. Us parlo en conseqüència, ja que som d´un poble de l´Urgell, Vallbona de les Monges, a la província de Lleida, on hi ha aprox. uns 150 habitants; ja fa anys que tambè fem un Pessebre Vivent. Som una colleta de joves que varem començar la idea arrel de comprovar que al nostre poble tenim les característiques que es necessiten per fer un Pessebre amb cara i ulls. A poc a poc hem anat creixent, però varem començar de 0, com gairebè la majoria de pobles. Una part de les nostres vacances està destinada a aquests últims dies de l´any, per poder muntar totes les escenes a les entrades de les cases del poble, als carrers, etc.. L´únic "inconvenient" és que només podem fer una sessió un dia, a causa del poc personal que som, i això ens fa restar, com us he dit abans, l´èxit que ens agradaria tenir. I és un èxit que voldriem no pas per la nostra feina, sinó pel nostre poble. Però el que vull realment és fer-vos conèixer que el nostre Pessebre Vivent és realment especial perquè podem gaudir de l´ajuda del Monestir de Santa Maria de Vallbona, que està dins el nucli del poble, i gràcies a la relació que tenim amb les monges de clausura, ens podem permetre el luxe de fer una part del Pessebre a dintre del claustre, passar de nit per entre aquestes pedres que porten tanta història, gaudir de la il.luminació amb els Reis al fons dintre de la Sala Capitular, i sentir la sensació de veure dintre de l´església del Monestir, l´escena del Naixement, així com escoltar cantar a les monges i com toquen l´orgue. Aquest any el Pessebre tindrà lloc dissabte dia 3 de Gener, a les 18'30 h. La entrada és gratuïta, i a més a més, al finalitzar, a la Plaça del Monestir podreu gaudir de pa torrat per a tothom, tambè totalment gratuït. De fet no hem fet pagar mai, per tant, tambè és un incentiu sense haver de patir per una despessa familiar en aquestos dies en que sembla que la crisis s´agreuja per la quantitat diners que hem d´abocar a regals, menjar, etc... Bè, animar-vos a que pogueu fer un comentari al programa i ajudar-nos a que el nostre petit poble pugui sentir-se una mica més gran almenys un dia, el del nostre Pessebre Vivent. Moltes gràcies. Minerva Sellés Telf.: 626969406

  19/12/2008 - 16:46h