8/1/2010 - 12:22h - laMalla.cat

Carta als Reis del president del Parlament

És tasca difícil fer variar el missatge de qualsevol polític de les directrius que marca el partit al qual correspon. Preguntats aquest Nadal per quin seria el desig que demanarien als Reis Mags, com que no és una valoració sobre una llei que s'acaba d'aprovar o una posició del grup parlamentari sobre un tema d'actualitat, gairebé tots els portaveus de les formacions catalanes responien amb una altra qüestió: Vols dir què vull a títol personal? Què desitja el partit pel 2010? Ha de ser molt llarga la resposta? M'ho puc pensar?

Entre la pau al món, el desplegament de lleis socials i altres desitjos benintencionats, que s'escauen perfectament per aquestes dates assenyalades, destaco la Carta als Reis -amb un únic propòsit- del president del Parlament, Ernest Benach:

“Catalunya ha de continuar caminant en el seu camí cap a la llibertat. No em conformo amb l'Estatut d'Autonomia. Catalunya podrà viure millor, podrà ser un país més modern, més competitiu, on hi hagi més benestar, on la qualitat sigui una de les banderes d'aquesta democràcia, on hi hagi un procés de relació diferent amb la ciutadania. Tot això només seria possible si fóssim un estat propi dins de la Unió Europea”.

 


Comentaris
  1. Avatar
    s diu:

    talibà!

    22/01/2010 - 00:15h