23/9/2011 - 13:38h - laMalla.cat

Debilitar l'enemic

Artur Mas. Sota el paraigua del “Govern dels Millors”, el president de la Generalitat va ser el primer a apuntar-se el mèrit de fer estripar el carnet socialista a Ferran Mascarell, qui havia estat conseller de Cultura amb Maragall, després d'una llarga trajectòria política en càrrecs vinculats al socialisme i la cultura.

Duran Lleida.
El periodista Joan Barril s'incorporarà al consell assessor de Duran Lleida. Assessorarà el candidat de CiU al 20-N a la vegada que dirigeix un programa a la ràdio pública. Va presentar els matins de ComRàdio i programes a Barcelona TV quan els socialistes tenien majoria absoluta a la Diputació i a l'Ajuntament de Barcelona. Escriu una columna i un conte setmanals a El Periódico.

També formen part del consell assessor de Duran, Xavier Bru de Sala, qui escriu a El Periódico, i fins i tot un antic càrrec de Felipe González, l'exsecretari d'estat d'Economia Alfredo Pastor.

Xavier Trias.
L'excap de campanya de Montserrat Tura a les passades eleccions primàries del PSC i exdiputat del PSC, Àlex Masllorens, s'ha incorporat aquesta setmana a l'Ajuntament de Barcelona en qualitat d'assessor a la gerència de Qualitat de Vida, és a dir, de serveis socials, i es converteix així en la mà dreta del gerent Àngel Miret. Argument de Masllorens: "Hi ha hagut persones que ho veuen bé i persones que no".

Ester Capella, en aquest cas una dirigent republicana i fins ara màxima col·laboradora de Jordi Portabella a l'Ajuntament ocuparà un altre càrrec tècnic: la gerència de l'Institut de Persones Discapacitades.

La gerenta de Cituat Vella, Mercè Massa -considerada propera al PSC-; serà la gerenta de Cultura, Coneixement i Innovació, Marta Clari (PSC), gerenta adjunta de Coordinació d'Empreses i Entitats Municipals, Ramon Massaguer (PSC); Recursos Humans i Organització, Carles Arias (PSC); Medi Ambient i Serveis Urbans, Jordi Campillo (ICV).

Lleida.
La fundació CatDem i l'associació d'amics de La Casa Gran del Catalanisme, vinculades a Convergència Democràtica, han fitxat com a ponent d'un curs el delegat del Govern a Lleida durant l'etapa del tripartit. Miquel Pueyo no serà l'únic que intervingui a les jornades. Hi participarà l'exdiputat socialista i expresident de la Diputació, Ramon Vilalta, i el també l'exparlamentari socialista Pep Mòdol. El curs s'impartirà a la Universitat de Lleida en plena campanya electoral.

Per als benpensats, el conseller Mascarell també va participar en un curs organitzat per CatDem quan encara tenia el carnet del PSC a la cartera i no coneixia les estances de la Casa Gran.

@quicualguacil

Comentaris