26/4/2011 - 16:26h - laMalla.cat

Aniversari feliç

Ahir va ser el meu aniversari.

Sempre m'ha agradat fer anys i l'aniversari d'ahir no tenia per què ser menys: era festiu, el vaig compartir amb els qui estimo, em van agradar molt els regals... tot el que podia desitjar... però estic ensopida, agobiada i entenc perfectament que hi hagi mares que puguin patir depresions en un moment tan feliç.

Jo estic feliç però no puc evitar les cabòries. Per què? Perquè, tot i que tinc ajut, quan no hi és la meva parella, no faig res més que cuidar nens i anar corrent tot el dia (5 minuts de dutxa, 5 minuts per fer el dinar, 5 minuts per dinar...); la meva vida social durant setmanes es limita a les mares i els pares del parc i a les mestres de la llar d'infants; i els meus temes de conversa, és clar, nens i més nens. De vegades tinc la sensació que no he fet res més mai.

En fi, no us preocupeu, eh? és una reflexió en veu alta per desfogar-me però estic bé.

Per cert, el millor de l'aniversari: la meva filla cantant "culelanos mama". És taaaaaan guaaaaaaaaapa...

Comentaris
 1. Avatar
  Jo mateixa diu:

  Deu ser que estic cansada i que, per més que corri, si han de plorar tots a la vegada, ploraran. I si m'equivoco en l'ordre "d'actuació", m'equivoco... i més plors! A més, començo a creure que tot fa pudor de caca sempre i això no pot ser bo.

  27/04/2011 - 10:53h
 2. Avatar
  ESTER G diu:

  Pots queixar-te tot el que vulguis, estàs en el teu dret i és més, has de fer-ho, pel teu bé. T'estimo

  28/04/2011 - 12:12h
 3. Avatar
  Thaïs diu:

  T'entenc perfectament i em passa el mateix, suposo que no cal tenir tres criatures per tenir aquests debats interns, amb dos també passa... Ànims!!!

  04/05/2011 - 18:37h