10/3/2011 - 08:30h - laMalla.cat

L'Ares fa 2 anys

Avui és el gran dia: la reina de casa fa dos anys.

Cantarem el "cunanos felís" i menjarem un "patís" amb "pema" i bufarem la "pema". Si li pregunteu quants anys fa us dirà que dos i només si li demaneu aixecarà dos dits, l'índex i el polze.

Li farem dues "culetes", com a ella li agrada, i li posarem "quips". 

Em sembla que aquesta és una de les millors edats, m'ho estic passant bomba amb ella, està molt divertida, cada dia aprèn coses noves i jo amb ella.

Penso disfrutar-la tot el que pugui i... encara me'n queden dos més, JUUUUUUUUPIIIIIIIIII!!!!!!!!!!

Comentaris
 1. Avatar
  Laia diu:

  Hola Mariajo!! FELICITATS per tot plegat!!! a veure si pots posar fotos als posts!!! que serà que no n'hauràs fet ni res :PPPP ens veiemmmm

  10/03/2011 - 11:30h
 2. Avatar
  Susanna Picó diu:

  Hola Mariajo!!!!! moltissimes Felicitats!! realment el Blog explica una gran experiència, IMPRESSIONANT!!!! Felicitats a la princesa de casa teva!! El dia 9/3/2011 el Pol, el meu fill gran va fer 6 anys. També tot una experiencia impressionant que cada dia ens fa sentir vius i importants a tots plegats, jejeje. Haig de dir que el que comentaves de la diferència entre nens i nenes, es totalment certa, jo ho he comprovat amb els meus dos fills. La meva filla petita s'ha criat entre excavadores, camions i dinosaures (joguines que havia triat el Pol sense cap influència) Ella als seus 3 anys vol nines, princeses i tot tot tot rosa o lila, colors que com qui em conèix bé sap a mi no m'agradaven gens, ara ja m'he acostumat, quin remei. Ànims Gran MAMMA!!! i endevant que crèixen molt i molt ràpid i quasi no t'en dons compte i tens un fill de 6 anys que et diu que quan sigui gran vol ser paleontòleg. jeje un petonarro.

  11/03/2011 - 13:33h
 3. Avatar
  Glòria Trullàs diu:

  Moltes felicitats a l'Ares + 4! Quines aventures Mariajo! Ets una champion! Tinc ganes de veure-us!!! Un petonàs enorme!

  13/03/2011 - 16:10h
 4. Avatar
  ESTER G diu:

  La "culetes" està feta un trastet, i els seus "tetes" unes boletes precioses. Moltíssimes felicitats...

  21/03/2011 - 14:30h
 5. Avatar

  Hola Mariajo, me n'alegro que tot és diversió tant, crec que l'amor és el millor moment en el món!!!!!!!!!

  26/04/2011 - 16:44h