2/9/2011 - 00:57h - laMalla.cat

Stéphane Hessel obre la segona temporada del Maneres de viure de COMRàdio

Aquest dissabte a les 8 del matí, torna el Maneres de viure a la sintonia de COMRàdio.

El programa, dirigit i presentat per Jordi Sacristán, ofereix en l'edició del diumenge una entrevista en exclusiva amb Stéphane Hessel, un dels referents intel·lectuals del moviment del 15M, autor de llibres com Indigneu-vos i Comprometeu-vos. La conversa amb Hessel s'emetrà al llarg de dues setmanes dins l'espai Converses fragmentades dels diumenges a les 9 del matí.

El programa retorna a l'antena de COMRàdio mantenint l'oferta de continguts de la passada temporada, però incorporant algunes novetats destacades. Els dissabtes a les 10, el periodista i psicoanalista Fabiàn Ortiz, asseurà "El futbol al divàn". Una nova secció que pretén analitzar el detall de les accions que es produeixen en el món del futbol des d'una interpretació psicològica. El dit a l'ull de Mourihno a Tito Vilanova en la final de la Supercopa d'Espanya, evidencia la necessitat que alguns dels actors principals del major espectacle esportiu passin pel divàn d'un psicoanalista. La secció de Fabiàn Ortiz repassarà cada setmana de forma singular l'actualitat futbolística.

El programa incorpora el darrer diumenge de mes, dins l'espai dels Tertulians ocasionals, una tertúlia d'alcaldes de municipis mitjans i petits, per escoltar i debatre els problemes i la realitat que perceben els actors polítics més pròxims als ciutadans.

Antoni Puigverd (La finestra), Josep Muñoz (No tinc temps per pensar) Gabi Martinez i Xavier Moret (La postal global), Juan Sánchez Enciso (El somriure de Plató) Carmen Gallego (Cineclub) i Rafael Vallbona (La postal local) continuen enguany com a col·laboradors del programa. El Maneres de viure manté la resta de seccions i continguts del programa; El Setmanari (amb la col·laboració de Dídac Boza, director de www.lamalla.cat), Visions de Catalunya des d'Espanya, l'espai d'entrevistes Maneres de viure i pensar, Condició de Mare, Tertulians ocasionals, Maneres de viure millor o les Comunitats, entre d'altres, tornaran a ser protagonistes dels matins del cap de setmana a la COM.

Maneres de viure, els dissabtes i diumenges de 8 a 11 del matí amb Oriol Collado, Montse Huguet, Blanca Lucas, Carme Parras i Jordi Sacristán. Hi ha un altre manera de viure i escoltar la ràdio els caps de setmana.

Maneres de viure. Proximitat. Humanitats. Ràdio pública. Entreteniment útil.

Segueix-nos a facebook www.facebook.com/maneresdeviure 

També a twitter www.twitter.com/maneresdeviure

Comentaris