20/9/2010 - 17:20h - laMalla.cat

El turmell de Messi

Des que Ujfalusi trepitja Messi he passat per diversos estats d'ànim, en un primer moment m'agradaria haver ferit físicament al jugador matalasser, vaig passar molta por en vore el turmell de Messi i encara més quan no hi havia manera que es treiera les mans de la cara. I clar, la por porta a l'odi i l'odi a l'ira, però com que l'ira porta al patiment i a mi no m'agrada patir, aquest matí m'he llevat en un estat molt més zen i he pensat que Ujfalusi no podia haver-ho fet expressament, la mala sort, el fútbol es así...

 

Després he vist les portades d'alguns diaris i he pensat dues coses: 1. que Ujfalusi passe pels vestidors per a disculpar-se està molt bé, però a la imatge és veu clarament que no busca la pilota, busca el peu de Messi, però eh! quin greu que et sap, veritat?, i 2. encara no entenc com Messi no es trenca el turmell del tot, realment devem tenir allà un munt d'històries molt elàstiques que combinades amb un terreny de joc tou fan possible aquest miracle.

Per culpa d'aquesta desgràcia vam poder sentir una de les rodes de premsa de Guardiola més mítiques que recorde des que entrena el primer equip. Vos pose un extracte on hi falta una de les millors perles: (sobre l'agressivitat de l'Atlético) "Si juguen així són capaços de guanyar fins i tot al Real Madrid".

El més important, vam guanyar al Calderón, tres punts amb els quals feia dues temporades que no comptàvem.

P.D. alguns diaris esportius catalans donaven hui l'opció d'enviar missatges de suport al davanter del Barça, jo vos anime a enviar-li missatges de... missatges a Ujfalusi mitjançant el seu usuari de twitter @tomasujfa, feu-ho amb carinyo!

Comentaris
 1. Avatar
  Uri diu:

  T'entenc, ahir el meu dia va ser força semblant al teu. Però amb un afegit.. també es va lesionar la meva gosseta, després de dinar anava coixa.. i poc abans del partit vam saber que té el lligament creuat trencat, encara no sabem si parcial o totalment.. amb el que ahir vaig anar a dormir amb una sensació de pessimisme vers les lesions tremenda. Avui poc a poc ha anat millorant, a veure si acaba tot en només ensurts.

  20/09/2010 - 17:42h
 2. Avatar
  Júlia diu:

  Laia! després de l'alegria de tornar a sentir petardos després dels gols del Barça (comprobadíssim que hi ha culés a tots els racons del món!), va i lesionen al Messi...jo també vaig patir si...la incertesa de saber que és el que té, quan de temps estarà de baixa... I again and again..."xapó" per les declaracions del Pep, sempre tan mesurat, correcte, irònic, ho diu tot sense faltar al respecte, sense enrrotllar-se, però deixant clar que ells simplement van a jugar a futbol, res més! Et trobo a faltar guapi!!!!

  20/09/2010 - 18:34h
 3. Avatar

  Doncs jo crec com vosaltres que l'entrada d'Ujfalusi és criminal, i que és bastant probable que vagi a fer-li mal, però no a lesionar-li. Ell és tan jugador com Messi, en quant a que viu d'això i sap que no és agradable ésser lluny dels terrenys de joc quan estas lesionat. No m'imagino a cap futbolista anar a per un altre a trencar-li la cama perquè no torni a jugar. Anar a per un a fer-li mal perquè deixi d'encarar-te o simplement perquè estàs cabrejat per anar perdent, sí. Que llençi la primera pedra aquell que ha jugat al futbol i ha soltat una patadeta furiós perquè no li surten les coses o per avisar a un contrari ("no me vacilarás más"). Jo la llenço el primer. Ara, em sembla tant de Cuore tot això com esbrinar el nou pentinat de CR7 o qualsevol bajanada d'aquestes. En el futbol, desenes de futbolistes cada setmana entren amb força o amb mala llet. De vegades li fas mal a l'adversari, de vegades no. Per això, hi ha un jutge que t'ensenya una vermella si t'enxampa i un comité per sancionar-te. Però no cal que tota la premsa i opinió social es llençi sobre Ujfalusi per dir-li que és una assassí, un carnicer o quelcom.. En el futbol aquestes coses poden passar. A qualsevol. I els que se li creuen els cables no són assasins, ni carnicers ni res d'això. Són futbolistes amb més temperament i menys control de la seva ràbia que altres. Sancionables, i prou.

  PD. Laia, què faries sense algú crític en aquest bloc? :P

  21/09/2010 - 12:54h
 4. Avatar
  Laia diu:

  Raúl, estic d'acord amb el que dius, tampoc crec que vaja a lesionar-lo, segurament estava cabrejat i volia aturar-lo de males maneres i no pensa massa en les conseqüències. Però, també crec que coneix el risc i per això no em semblaria malament que el sancionaren, a ell i tothom q faça una cosa així.

  L'última vegada que vaig jugar a futbol em vaig trencar el canell i la mà em va quedar penjant dels tendons, no em van dedicar cap portada als diaris però ni jo era el millor jugador del món ni cap fotògraf va captar el moment just en que se'm fracturava el braç contra el terra. La premsa esportiva és com la premsa del cor però sense el "com" :) i jo no impartisc doctrina, ja ho saps.

  No deixes de criticar-me!

  21/09/2010 - 18:32h
 5. Avatar

  Em sembla perfecte els dos partits de sanció per Ujfalusi. Proporcional a la lesió de Messi. Seria massa tres partits i una broma només un.

  Lamentable que volguem comparar la premsa esportiva amb la del cor. I que vagi en aquest camí. Els que encara creiem en el periodisme hem de canviar això.

  22/09/2010 - 09:30h