29/11/2010 - 10:55h - laMalla.cat

Sabíeu que hui es juga un clàssic?

Crec que és el clàssic on arribe menys nerviosa dels últims anys, que vaig de sobrada? ni molt menys, també crec que és el clàssic on hauria d'arribar més nerviosa dels últims anys, aquest no és el Madrid patètic al qual ens hem (mal)acostumat, aquest Madrid fa por i Mourinho no és només un pallasso, quan es dedica a fer la seua feina, ho fa molt bé.

portades del clàssic novembre 2010

Aleshores què passa? doncs passa les Eleccions al Parlament de Catalunya. En una situació normal, on no coincideixen a la mateixa jornada el partit més interessant que es pot veure actualment a la lliga espanyola de futbol i decidir el futur immediat del nostre país, faria díes i setmanes que els mitjans de comunicació catalans i espanyols ens estarien injectant a la vena qualsevol informació del clàssic, ja fora important o una parida com un piano. Sabríem a quina hora pixa Messi i a quina hora ho fa CR7, si l'argentí la té més llarga, si CR7 la té més grossa. I potser ho estan fent, però en un segon pla, prevalen altres informacions, ho fan exclusivament els espais esportius, quan normalment en un partit com aquest tots els programes, magazines, esportius, informatius, TOTHOM ens estaria col·lapsant amb informació sobre el Barça Madrid des de fa setmanes.

Guardiola i Mourinho al Barça

La sobreinformació ens activa els nervis, els dubtes, les emocions, l'esperança i les pors, ens fa donar-li voltes al cap molt abans que arribe l'hora del partit. Però aquesta prèvia infinita que fa durar un clàssic 15 díes en lloc de 90 minuts s'ha vist afectada per la campanya electoral, les Eleccions i la valoració dels resultats. A mi personalment m'agrada passar nervis, posar-me histèrica abans d'un clàssic, cagar-me de por quan veig les xifres del Madrid i de Mourinho, créixer-me en veure les del Barça de Guardiola, veure'm vencedora i patir el segon següent. Per això he trobat a faltar la sobredosi prèvia al clàssic, per això defensava que les Eleccions i el clàssic no coincidiren en diumenge, però per anar bé no haurien haver coincidit ni la mateixa setmana. Per anar bé jo, però qui sap, potser ha anat bé per l'equip, és possible que els haja tret molta pressió innecessària.

Això sí, a partir d'ara toca pensar només en el clàssic, em sembla que ja se'm remou alguna cosa a la panxa...

Comentaris
 1. Avatar
  Florentino diu:

  Qué bonitos son los clásicos entre equipos españoles. Me da igual quien gane, bueno, a decir verdad prefiero que lo haga el realísimo Madrid porque ninguno de sus jugadores habla variantes dialectales del español, pero tampoco lo "parlan" la mayoría de aficionados del Barsa, en caso contrario los principales periódicos deportivos proculés serían en catalán, no? de eso nadie se queja. Ya se sabe la pela es la pela... Un saludo muy fuerte desde la capital al pueblo catalán. Qué gane el mejor!

  29/11/2010 - 16:44h
 2. Avatar
  Balago diu:

  Mira que n'esteu de pesaets....podeu perdre els dos???? jo espero això!!!

  29/11/2010 - 16:47h
 3. Avatar
  Oriol diu:

  Jo també crec que la coincidència no ha estat bona, i ha faltat prèvia, però del que estic convençut és que a partir de les 21h es paralitzarà el món. PD: em fa gràcia sempre que escrius hui...

  29/11/2010 - 17:40h
 4. Avatar
  Laia diu:

  Balago!!! però si és el primer dia que parle del clàssic! fins avui no he sigut conscient... ja et val, això tu que estàs rodejat de periodistes culés! jeje

  29/11/2010 - 18:52h
 5. Avatar
  Gerard diu:

  Vist el resultat...

  Eleccions al Parlament SEMPRE la setmana del classic!

  Visca el Barça!

  30/11/2010 - 01:58h