18/8/2011 - 10:01h - laMalla.cat

Visca Pito Vilanova

Un Madrid molt millorat respecte a les dues últimes temporades no ha pogut amb un Barça encara per rodar, em quede amb això. Tinc moltes ganes de que comence la temporada, si és que comença algun dia, i veure quin futbol ens ofereix aquest any el Barça, el planter és per somiar, els millors del món i Leo Messi.

Sobre Cesc

No feia ni 3 dies que aterrava a Barcelona i ahir ja alçava un títol, per mi la imatge del partit és la celebració del tercer gol de Messi amb ell, vaig ser molt feliç.

messi cesc supercopa 

Sobre el Madrid

Ahir Guardiola avisava: "Al final prendrem mal." Jo em considere una persona pacífica, malgrat totes les bajanades que puc dir a Twitter en un moment determinat, i mai m'he barallat físicament amb ningú. Però ahir vaig arribar a casa amb odi a dins, contenta però rabiosa, no puc amb aquest Madrid de camorristes maleducats, no puc, i em fa por pensar en la reacció que provoca en els sectors més palurdo-violents del barcelonisme i el madridisme.

mourinho supercopa clockwork orange 

Com ha aconseguit Mourinho que tots els jugadors s'apugen al seu camió de les escombreries? Quin tipus de Moloko-plus li dóna Mou a Pepe, Marcelo, Khedira i companyia abans del partit perquè comencen a trencar cames sense barret ni bastó? El que em faltava per vore és el propi entrenador agafant el paraigües i clavant-li a l'ull a Tito Vilanova, Singing in the rain.

Més coses

Casillas: "Se habrán tirado al suelo como siempre".
Xavi: "Lamentable la imatge del Real Madrid avui en dia, és patètic".
Morientes: "Como madridista, me da vergüenza que Casillas diga que Cesc ha hecho teatro, y me da asco que no se queden a recoger la copa".

Foto de Mourinho ficant-li el dit a l'ull a Pito Vilanova.

Foto de Cesc, Puyol i Piqué amb la copa.
Foto de Valdés i Iniesta amb la copa.

T'agrada? comparteix!
facebook twitter  

Comentaris
 1. Avatar

  Molt lamentable. El que més em preocupa, com tu també dius, és la imatge que transmet a l'afició i, en particular, als més violents.

  El cap de setmana vaig ser a Madrid i em vaig passejar per allà amb la samarreta del Barça el dia de l'anada de la Súpercopa, inclús em vaig fer una foto davant del Bernabéu, y vaig confirmar que l'afició del Madrid és la més irrespectuosa i cavernícola del futbol mundial. Provocant una mica, potser si, però em vaig sentir orgullós de ser de l'equip que sóc perquè allà la gent em mirava malament, apartaven nens del meu costat, es burlaven i m'insultaven, cosa que jo no faig, ni he vist fer mai a molts barcelonistes, al creuar-me amb una persona amb la samarreta del Madrid passejant per Barcelona o fins i tot pel Camp Nou. Potser no he vist prou món, potser hi ha culés que insulten a mort els madridistes (deixant apart els Boixos Nois) només per ser aficionats del seu equip, però jo he vist el mateix en els dos bàndols.

  El que em preocupa és que, aquests piques als partits induïts per Mourinho i animats per la premsa de la capital, provoca molta ràbia als aficionats del Madrid i, com deia el Pep, prendrem mal, i no només els jugadors, perquè diumenge passat, l'empat potser va ser el millor resultat per evitar que m'apallissessin al metro al acabar el partit.

  PS: Entre la de bestieses que em van dir em quedo amb la que un merengue (el paio més gordo que et puguis tirar a la cara) em va dedicar: "¡Guarro! Quítate ésta camiseta, ¡CERDO!"; i els càntics d'uns nois al tren: "¡Puta Barça y puta Cataluña! ¡No soys españoles, soys hijos de puta!". Ambdues situacions, clars exemples de respecte pel rival.

  21/08/2011 - 23:10h