27/9/2010 - 20:02h - laMalla.cat

Fringe: OMG, OMG, OMF**G

No cal que digui que si no heu vist l’inici de la tercera temporada de Fringe cal que:

1. No continueu llegint
2. Aneu a veure el 3x01 (Olivia) JA!

Total, que el capítol va d’Olivia, de la nostra Olivia, la que està over there i, com tots els moments/capítols over there, qualsevol escena és terreny abonat a curiositats diveres. Aquí en recullen no un, ni dos, ni tres, sinó 40 detalls del capítol. Amazing.


Al marge dels detalls, aviam qui té ara els sants collons de dir en veu alta que Anna Torv no estava feta per a aquest paper.

He llegit en algun puesto que les tindrem intercanviades fins el capítol 8, més o menys. Esperem que durant aquest temps l’altra Olivia, la que està amb Peter i flipa veient l’estat atontolinat de Walter no agafi gustillo a beneficiar-se el petit dels Bishop. Pel que fa a l’altra Olivia, la que suposadament està perdent la memòria i recordant records que no són seus...

Jo no tindria tan clar que és això el que està passant. Recordem Alias, per exemple, i tot i que no m’agrada fer paral·lelismes forçats entre dues sèries que segurament no ténen més en comú que haver sortit de la cartera de J.J. Abrams i després haver estat lliurades a qualsevol altre, recordem que a Sydney també van intentar fer-li una mena de suplantació de memòria i que ella va fingir que ho aconseguien mentre conservava intacta la seva integritat.

No sé si aniran per aquí els tiros, però sincerament, espero que em sorprenguin.

Comentaris
 1. Avatar
  Halold diu:

  FRINGE ja no està al càrrec de J.J. Abrams? Qui la escriu, ara? Ah, i el capítol 3x01 senzillament brutal. Molt bona la web dels detalls.

  28/09/2010 - 18:56h
 2. Avatar
  keroppi diu:

  ostres tu amb el detall de les pilotes... no en tenim prou amb 2 universos que s'apropa el tercer?! quines ganes! més capítols, més capítols! Jo si fos l'altra Olivia em quedava aquí només per poder veure al Walter!

  29/09/2010 - 03:29h
 3. Avatar
  Montse diu:

  Halold, ara bàsicament la sèrie està en mans de Alex Kurtzman i Roberto Orci. L'amic JJ sempre fa el mateix, comença, ven la sèrie, i llavors marxa a vendre una altra cosa. Ho va fer amb Felicity per marxar a Alias, d'Alias va marxar a Lost, de Lost a dirigir Star Trek, després va començar Fringe i ara s'hi ha posat amb Undercovers... però l'estimem igual.

  29/09/2010 - 10:35h
 4. Avatar
  genitopower diu:

  AAARF AAAAAARF.....

  01/10/2010 - 12:35h