16/8/2010 - 18:13h - laMalla.cat

Mossega'm (The Vampire Diaries)

 

 
Spoiler free post
 

Els vampirs estan de moda, un altre cop. Els crepuscles i similars tenen la culpa, en part, i és que sembla que el vampir és el nou príncep blau amb el qual les adolescents somnien aquests dies, per estrany que pugui semblar. Total, que els vampirs estan de moda, un altre cop, i ara la jovenalla els ha adoptat... i això només pot dir una cosa: drama, drama, drama.

Quan els nois de CW van dir que farien una sèrie de vampirs on els protagonistes serien adolescents (i vampirs adolescents del segle passat) molts els van acusar d'aprofitar la tirada de Crepuscle.

Perdó?

Qualsevol té dret a aprofitar la tirada d'aquesta moda pels ullals, criticar això és mesquí. Només cal demanar que la història que construeixin entretingui (aquí és on van fallar una mica els amics d'Antena 3 amb aquella Yo soy como tu).

Total, que els nois de CW fan la seva sèrie de vampirs, comencen amb un pilot crepusculós i avorridet (no per crepusculós, senzillament era avorridet), i a la primera de canvi es destapen ensenyant-nos que The Vampire Diaries és una altra cosa.


The Vampire Diaries enganxa. Les històries ràpidament es fan tremendament atractives i, el més important, tot passa vertiginosament ràpid. En altres sèries caldrien tres temporades per explicar tot el que The Vampire Diaries explica en una sola, i no només això, acaben la temporada (insisteixo, no hi ha spoilers) explicant el per què de molts dels misteris que havien obert. Això sí, també l'acaben regalant-nos un ensurt que a mi encara m'esgarrifa si ho recordo.

En fi, The Vampire Diaries és entretinguda, no us deixeu enganyar per prejudicis absurds. Però tingueu també en compte que no deixa de ser un culebrot d'adolescents amb molt de drama, elements de terror i, de tant en tant, algun diàleg vampíric gamberro que fins i tot fa riure, i és que no és gratuït que qui estigui darrera d'això sigui el mateix que ho estava d'Scream, Dawson's Creek i Sé lo que hicisteis el último verano.

Enjoy!

Comentaris