22/9/2010 - 19:31h - laMalla.cat

Premiere Week: avui, la nova de J.J. Abrams

Total, que avui dimecres continuem amb estrenes i retorns. Segurament la més esperada és Undercovers, de J.J. Abrams, sobre una parella d’espies que, ja fora de circulació, viuen en un matrimoni monòton fins que els demanen que tornin a dedicar-se a fotre patadetes.

Ja fa temps que sabem que no tot el que surt de la mà de J.J. Abrams és or, però espero tant, tant, tant, que m’agradi! Ho espero moltíssim!

 

També s’estrena avui Better With You, una comèdia de parelles que em fa moltra mandra, però mira, per gustos, colors, no? 

 

I la darrera estrena de la nit: The Whole Truth, una altra sèrie d’advocats ara que s’han posat de moda després de l’èxit de The Good Wife. No em queixo, que mai no se sap. 

Pels retorns passo ràpid: tornen The Middle, Criminal Minds, Law & Order (SVU), Modern Family (yeeeeei!!!) i Cougar Town. Que no, que Fringe no torna fins dijous. Sigueu feliços.

Comentaris
  1. Avatar
    Halold diu:

    A mi els que han vist Undercovers m'han dit que no és massa bona. Diuen que és molt semblant a Alias i massa previsible, com molts ja ens imaginàvem Espero Fringe amb candeletes! :D

    23/09/2010 - 16:59h