23/9/2010 - 19:48h - laMalla.cat

Premiere Week: dijous, el gran dia

Amics, amiges, finalment arriba dijous, el gran dia televisiu. Dijous és tradicionalment el dia més fort a la tele americana. I em preguntareu, per què? Doncs aquí us ho explico molt bé.

Total, que ja sé que tots esteu desitjant el retorn de Fringe. Sí, jo també, amb moltes ganes. Què passara amb Olivia? I amb Bolivia? Serà capaç Bolivia d’enganyar Peter? El que està clar és que aquesta temporada les dosis de món paral·lel seran enormes, grandioses, supremes...

 

I no sé vosaltres, però l’altra sèrie que més espero és Bones, que després d’aquell final de temporada la primavera passada em té amb un neguit que no em puc aguantar. Per l’amor de tots els deus televisius, que aquest parell es decideixi JA! 


 

I ara les noves que arriben:

My Generation, una sèrie filmada a l’estil documental sobre un grup d’amics 10 anys després d’acabar l’institut. El típic, si la seva via és el que esperaven, etc.

 

 S#*t! my dad says, una comèdia basada en aquest famós compte de twitter amb les bejenades que diu el pare de qui suposadament twitteja. Total, que el protagonista és el capità Kirk, dic, William Shatner


 

Outsourced, la darrera novetat dels dijous, una altra comèdia. Aquest cop, sobre un cap de telemàrketing d’una empresa de productes de broma que és destinat a l’Índia a liderar un equip des d’allà. Em sembla molt friqui, però és la nova comèdia que tinc més ganes de veure. 

 

 

I finalment, torno a les que retornen: The Big Bang Theory, Community, 30Rock, CSI, The Office, Grey’s Anatomy, Private Practice i The Mentalist. Ala macus, bon dijous!

Comentaris
  1. Avatar
    Halold diu:

    Fringe 3x01 BRUTAL!

    27/09/2010 - 16:16h