20/9/2010 - 18:55h - laMalla.cat

Premiere Week. És a dir: comencen les sèries

Vinca macos, que aquesta és la setmana fantàstica en la que comencen les sèries. Quines s’estrenen avui als estats juntets i, per tant, podreu començar a descarregar o adquirir de qualsevulga forma que vulgueu a partir de demà?

 
Tots a córrer, bitches, que comencen les sèries

 Ahí va:

How I Met Your Mother
Descobrirem aquest any qui és la mare? Sincerament, a mi me la bufa, i no és que no m’agradi la sèrie, és que no m’interessa en absolut qui és la dona prou estúpida com per accedir a passar la resta de la seva vida amb Ted. Ja està, ja ho he dit. Barney and Robin forever.

90210
Aquesta fa temps que la vaig deixar. Si algú queda que encara la vegi, que la Força us acompanyi.

House
Jo de House miro el primer i el darrer capítols de les temporades, els del mig me’ls salto, que tinc coses millors a fer. Total, que aquest, que fa bona pinta, caurà.

Chuck
I la meva preferida de la llista. Serà que em perden els espies, això ja ho sé, però és que aquesta temporada, a més, apareixerà Linda Hamilton fent de mare de Chuck. Too much.

Ah, per cert, els nois de la CW ja fa un parell de setmanes que van començar una mica la temporada, així que ja podeu veure els dos primers capítols de la segona temporada de The Vampire Diaries, i els primers dels primers dels primers de Hellcats, una sèrie sobre animadores professionals a la universitat, i Nikita, un remake d’aquella de Luc Besson, però d’aquestes ja us en parlaré amb calma un altre dia.

Comentaris