21/9/2010 - 18:40h - laMalla.cat

Premiere Week. Torna Glee, i algunes noves incorporacions

Jo continuo aquesta setmana explicant-vos cada dia el que s'estrena als estats juntets i així podeu preparar bé els vostres megauploads o el que sigui.

Primer, rectificar un error a l'anterior post, 90210 ja es va estrenar la setmana passada, junt amb Gossip Girl... i és que el món no podia esperar una setmana més sense tenir nous capítols d'aquestes sèries...

També, ahir no us vaig dir res de les noves incorporacions: The Event, una història sobre conspiracions i misteris, d'aquelles que no t'enteres de res del que passa i que si et perds un capítols ja l'has liat parda. També tenim Lone Star, sobre un senyor tipus estafador texà que porta una doble vida amb dues famílies. Heu de saber que no la va veure ni el tato, així que no us encarinyeu que tot apunta a cancel·lació.

Una altra: Mike & Molly, una sèrie sobre gordos feliços del creador de Two and a Half Men i The Big Bang Theory. Després, per enèssima vegada, Chase, una sèrie sobre U.S. Marshals i, finalment, la nova que més gràcia em fa dels dilluns: Hawaii Five-O, un remake de l'antiga Hawaii Five-O amb, ATENCIÓ: Alex O’Loughlin, Soctt Caan, Daniel Dae Kim (sí, Jin de Perdidos) i Grace Park (de BSG). Heu de saber que estic desitjant arribar a casa per veure-la.

Total, que ara vaig a les estrenes d’avui que bàsicament són: Glee. Ok, i també tres noves incorporacions: Raising Hope, sobre un jove irresponsable que de sobre ha de fer-se càrrec d’un bebé i Runnig Wilde, amb Keri Russel (Felicity) i Will Arnett. Ell és un ricacho immadur enamorat d’ella, una activista súper lliberal. Sento dir-vos que sembla ser que el pilot no ha despertat passions. Ah! També s’estrena Detroit 1-8-7, una altra sèrie de polis. Enjoy!

Comentaris
 1. Avatar
  Marta diu:

  I quan comença Fringe????? Per favooooots

  22/09/2010 - 00:27h
 2. Avatar
  Montse diu:

  Fringe va els dijous amb Bones... paciència! :)

  22/09/2010 - 11:24h
 3. Avatar
  Halold diu:

  Déu Méu! Fringe comença jaaa!! :D A aquestes dues, The Event i Hawaii Five-O, els faré un seguiment molt d'aprop perquè m'interessen (sobretot la primera). Gràcies Montse! :)

  22/09/2010 - 17:28h