8/3/2010 - 16:27h - laMalla.cat

Sandra Bullock mola, i punt

Ho puc dir ben alt:

El món és un lloc millor ara que Sandra Bullock té un Oscar.

I és que mai no em cansaré de dir que Sandra Bullock mola, i punt. Fins i tot em permeto citar-me a mi mateixa.

Us deixo amb l'adorable discurs d'acceptació de l'Oscar:

I també amb el divertit discurs d'acceptació del Razzie... i és que s'ha de ser molt gran per guanyar un Oscar i un Razzie el mateix any.

Comentaris
 1. Avatar
  Carles diu:

  Ha quedat una mica tot plegat com la princesa del pueblo...americano.

  Així que, com la Esteban mola...per regla de tres...ella també. Però un "me lo llevo!" al recollir la figureta li hagués assegurat el pas directe a "Look who is dancing".

  08/03/2010 - 23:26h
 2. Avatar
  Montse diu:

  Espero que la Bullock balli millor que la Esteban...

  09/03/2010 - 11:09h
 3. Avatar
  Ricard diu:

  Què voleu que us digui, per a mi és similar a si haguéssin donat l'òscar al millor actor al Ben Stiller. No he vist la pel·lícula The Blind Side, però hi ha actors/actrius que per la seva trajectòria de muntanya russa s'ho haurien de pensar dues vegades abans de donar-los l'estatueta. Aquesta irregularitat, per exemple, queda palesa amb el fet que s'endugui l'"antioscar" el mateix any per All About Steve, una de tantes comèdies estúpides a què ens té acostumats de fa temps.

  09/03/2010 - 14:49h
 4. Avatar
  Montse diu:

  Sí que és veritat que Sandra Bullock no passarà a la història per la seva qualitat interpretativa. Però també s'ha de tenir en compte que els òscars no s'atorguen a la trajectòria (a no ser que siguis molt gran i et facin un homenatge) sinó que s'atorguen per un paper concret.

  09/03/2010 - 14:56h
 5. Avatar
  joan diu:

  merda d noticia i d blog

  09/03/2010 - 16:15h
 6. Avatar
  sonia diu:

  senyor, li prego que no torni a participar en aquest blog perquè no acceptem gent que no respecti les opinions contràries!! dit això, però què soooooosssssssssssssssssa que es la Bullock, sisplau!! Ella s'ho passarà molt bé (només cal veure com riu!!) però els altres... què vols que et digui... ens quedem igual, i quan un actor et deixa igual... és que no ho fa bé!!!

  09/03/2010 - 17:53h
 7. Avatar
  Ricard diu:

  Sí Montse, tens raó, i suposo que la seva actuació a The Blind Side ha d'haver estat molt destacada, però a títol personal jo no li donaria mai l'Oscar... m'imagino que pel fet que tinc alguns intèrprets a la "llista negra". En fi, s'haurà de respectar la decisió dels acadèmics.

  10/03/2010 - 11:37h
 8. Avatar
  Montsinya diu:

  Ricard, per gustos, colors! A més, per molt que jo m'alegri del Sandra-Gate, també és veritat que les decisions dels acadèmics moltes vegades fan molta pudor...

  Salut!!!

  10/03/2010 - 17:29h
 9. Avatar
  Halold diu:

  Estic d'acord amb el que dieu molts de vosaltres, que la Sandra Bullock no es mereixia l'Oscar (siusplaaaaaau!! és la fi del móooon!!!). Per altra banda, m'ha agradat molt el discurs d'acceptacció al Razzie (me l'havien explicat però no l'havia vist), però el que m'ha entusiasmat de veritat és el discurs dels Oscars. A partir d'ara veig a la Sandra Bullock amb uns altres ulls. M'agrada. P.D. El vídeo de Phenomenon és boníssim. Però BONÍSSIM, eeeh!

  12/04/2010 - 17:55h