13/9/2010 - 19:23h - laMalla.cat

Vull més sang, sang fresca

No és difícil fer una marató de True Blood. Em refereixo a que no et canses, no t'avorreixes, no acabes jugant amb el twitter... I és que la tercera temporada, que va finalitzar ahir, ha estat, de nou, una total, enorme i absoluta bogeria.


No espoilejaré, però si mireu True Blood ja sabreu que és una comèdia de vampirs d'allò més psicotròpica, surrealista i, sí, també és molt GUARRA. Moltíssim. I dic comèdia molt alt, que van pels puestos venent-la com a drama, però jo la miro i em sembla que ben bé podria ser una versió d'Scary Movie.

No he llegit cap dels llibres de Charlaine Harris, en els quals es basa la sèrie (d'aquella manera, segons he sentit), però sembla que també apunten maneres. Com és de fascinant la imaginació humana!

Ja sabeu que no m'agrada definir les sèries com a bones o dolentes, prefereixo calibrar-les per si em diverteixen o no. True Blood em diverteix, i realment això és una cosa que els nois d'HBO feia temps que no aconseguien. També és veritat que a vegades he de tancar els ulls, que tanta sang i aquestes postures impossibles que escullen per copular de vegades em sobrepassen. Només una mica.

Us deixo amb un vídeo molt en la línia que mostra algunes de les morts de la sèrie. La majoria una guarrada. Aviso que té morts de la tercera temporada però no del darrer capítol. Enjoy!

 

Comentaris
 1. Avatar
  Halold diu:

  True Blood m'encanta. A l'octubre aniré a comprar-me la 2a temporada en DVD, que no la he vist encara.

  14/09/2010 - 18:26h
 2. Avatar
  Bloodseeker diu:

  Alguns amics m'han comentat que ha estat una decepció aquesta temporada. Jo l'acabo d'iniciar i si supera la segona, aqeusta 3ª pot ser espectacular.

  17/09/2010 - 18:57h
 3. Avatar
  Montsinya diu:

  Narrativament és un desastre...

  18/09/2010 - 20:48h