18/3/2011 - 18:42h - laMalla.cat

Quina contradicció, quin contrast

Zapatero declara la guerra informal a Gadaffi, el mateix coronel a qui va rendir visita com un xaiet el novembre passat. El mateix autòcrata agraït que va regalar un cavall a "Napoleó" Aznar.

Muammar El Gadaffi és un dictador com Teodoro Obiang. Fa poques setmanes el president del Congrés, José Bono, i el super-pluriempleat de luxe Josep Antoni Duran i Lleida viatjaren a Guinea Ecuatorial per fer la gara-gara al tirà.

La comunitat internacional declara una zona d'exclusió a Líbia. Cap força del bé mai no ha declarat una zona similar a Gaza, on els bombarders israelians fan el que els hi surt del fuselatge.

El Consell de Seguretat, organ suprem de l'Administració Internacional, és tan representatiu i democràtic com la componenda de 1945 a dia d'avui.

La vicepresidenta catalana Joanna Ortega s'excusa perquè en la web del Govern i en el seu blog apareixia fins ara com  titulada en Psicologia quan li manquen dues assignatures per ser-ho. El president Josep Tarradellas era viatjant de comerç i ben orgullòs que n'estava.

 

 

 

 

   

Comentaris