3/3/2011 - 12:59h - laMalla.cat

Un fosc (o clar) objecte de desig

Si el dia 25 no em trobeu a casa ni a la feina, busqueu-me a un apple store, perquè estaré refregant-me curiosejant el nou iPad, versió 2. Un flamant Steve Jobs el va presentar ahir i, un cop més, no ens va decebre.

iPad2_1iPad2_2

Com a novetats, i resumint, l'iPad2 serà més lleuger, més prim, tindrà una bateria que durarà 10 hores i incorporarà dues càmeres, una al darrera i una altra de frontal per fer videoconferències amb el facetime o, en un atac de vanitat, fer-nos fotos a nosaltres mateixos.  Podem tornar a trobar l'iPad en color negre, però ara també en color blanc. Aquesta era una vella (el que fa 8 mesos ja és vell) reivindicació dels usuaris d'Apple. Però ara resulta que tampoc no estan contents del tot, perquè els recorda massa al kindle i, per això, ara volen el negre.

 A mi em seria igual el color, la veritat. I més encara amb les noves smart covers!! Una funda replegable de colors diversos, que permet fer de suport per posar dempeus l'iPad i que a més, fa que l'aparell detecti si la funda està tancada i activa automàticament el mode repòs. L'únic dolent és que només protegeix la part davantera, així que millor que no us caigui a terra.

iPad2_smartcoveriPad2_smartcoverscolors

iPad2_built-inAra, us asseguro que si mai tinc molts diners, em compraré 2 iPads. Un per portar a la bossa i l'altra per fer-me'l built-in a casa. Clar i Català: d'obra. Us imagineu tenir-lo instal·lat a la paret de la cuina? per anar repassant receptes, consultant l'email, mirant la temperatura al carrer abans de sortir de casa, deixant notes per al meu marit... Loving!!

 

 

Comentaris
 1. Avatar
  Geor diu:

  L'últim paràgraf és molt teu! Ja t'hi veig!

  03/03/2011 - 16:46h
 2. Avatar

  Gran idea aquesta d'empotrar-lo a casa! Però.. ¿com ho carregues? ¿com ho apagues? ¿com ho actualitzes? Il·lumina'm!

  PD. Hauries de fer un bloc també de dissenys d'interior.

  03/03/2011 - 17:45h
 3. Avatar

  @Geor: sí, és molt ruti. XD @Raúl: seria taaaan feliç en una casa domòtica!! Carregar no seria problema, estaria permanentment endollat i evidentment no es veuria res perquè està empotrat. APagar-lo... pa què?? el que hauríem desolucionar és com treure'l de tant en tant per actualitzar el sistema operatiu, Segur que ens en sortim!

  04/03/2011 - 19:07h